Lehtihaku

Missä lehdessä tai millä paikkakunnalla haluat näkyä ja kuulua?
Ketä haluat tavoitella?

Tällä sivulla voit hakea lehtiä niiden nimillä, niiden jakelualueiden tai  laajemman aluehaun mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä Sinulle sopivat lehdet!
KaupunkiPlus tarjoaa yhdeksällä paikkakunnalla kaksi lehtivaihtoehtoa:
Turku; Aamuset ja Turkulainen, Tampere; Suur-Tampere ja Tamperelainen,
Oulu; Forum24 ja Oulu-lehti, Kuopio; Kuopion Kaupunkilehti ja Viikkosavo
Lappeenranta ja Imatra; Lappeenrannan Uutiset + Imatralainen ja Vartti Etelä-Karjala,
Kouvola; Kaupunkilehti Pohjois-Kymenlaakso ja Vartti Kouvola
Seinäjoki; Etelä-Pohjanmaa (Epari) ja Seinäjoen Sanomat, Rauma; Raumalainen ja Satakunnan Viikko
Valitse jompikumpi tai molemmat!

Tutustu KaupunkiPlus-lehtiin!

Valitse lehtihaun kohdalta mieleisesi lehti ja tutustu mm. lehden jakelualueisiin, jakelumäärään, ilmestymispäiviin. Siellä olevista linkeistä pääset myös lehden omille nettisivuille. Jos mielessäsi on lehdet, voit tästä katsoa, ovatko ne KaupunkiPlus-pakettiin kuuluvia ja voitko ostaa niihin kaikkiin ilmoitustilat yhdestä paikasta. Pieni lyhyt esittely kustakin lehdestä kertoo omalta osaltaan niin lehden sisällöstä kuin myös sen lehden roolista paikkakunnalla.

Millä paikkakunnilla ilmestyy KaupunkiPlus-lehti?

Jakelualuehausta pääset katselemaan paikkakuntia, joilla ilmestyy jokin KaupunkiPlus-pakettiin kuuluva lehti. Jos tiedät paikkakunnat, jotka haluat tavoittaa, pääset katsomaan tästä, ilmestyykö ko. paikkakunnilla KaupunkiPlus-lehti.

Mitkä kaupungit ympäristöineen haluat tavoittaa!

47 KaupunkiPlus-lehteä Suomen parhaimmilla paikoilla, KaupunkiPlus-lehdet ilmestyvät Suomen 74 kaupungissa, mutta myös kaupunkien lähiympäristössä, niiden markkina-alueilla. Tutustu tästä, mitkä alueet saat KaupunkiPlus-lehdillä haltuusi. Saat tietoa myös kunkin kaupungin ympäristöstä helpottamaan valintaasi.

Jos vielä haluat yksityiskohtaisempaa tietoa niin lehdistä, niiden lukijoista kuin alueen asukkaiden profiileista, kulutuskäyttäytymisestä, harrastuksista, mielenkiinnonkohteista,  ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!
Katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopivin kokonaisuus.

Ota yhteyttä