KaupunkiPlus – suora kanava ostaa ilmoitustilaa useista kaupunkilehdistä!

Paikallinen - valtakunnallinen

KaupunkiPlus on valinta silloin, kun haluat mainostaa useilla paikkakunnilla, vähintään kolmessa lehdessä. Silloin kun haluat tavoittaa suomalaiset valtakunnallisesti, mutta kuitenkin paikallisesti. KaupunkiPlus kokoaa yhteen 41 Suomen parhaimmistoon kuuluvaa kaupunkilehteä ja tarjoaa mainostilan ostajalle mahdollisuuden puhutella asiakkaita ympäri Suomea. KaupunkiPlus-paketin lehdet ilmestyvät yhteensä 66 kaupungissa ja niiden lähiympäristössä. Nettojakelupeitto kattaa 71 % Suomen kotitalouksista, yhteensä 1 933 131 kotitaloutta.
KaupunkiPlus tarjoaa neljällä paikkakunnalla kaksi kaupunkilehtivaihtoehtoa, jotka löydät kohdasta lehtihaku.

Kaupunkilehdet ilmoitusvälineenä

Kaupunkilehdet antavat ilmoituksellesi paikallisen ympäristön paikallisten juttujen joukossa. Tarjoukset ja palvelut halutaan ostaa läheltä. Tutkimusten mukaan ilmoitukset lehdissämme huomataan.

Vapaus valita

KaupunkiPlus tarjoaa mahdollisuuden ostaa kaikkia siihen kuuluvia lehtiään helposti yhdestä paikasta, yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla.
Valitse haluamasi markkina-alueet tai paikkakunnat ja rakenna oma ilmoituspakettisi poimimalla paketistamme haluamasi lehdet.

Ota yhteyttä!

  • soittamalla 010 322 9800 tai
  • sähköpostilla asiakaspalvelu@kaupunkiplus.fi
  • täyttämällä yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön kohdasta ota yhteyttä tai
  • rekisteröitymällä laskuriimme, jonka kautta voit laskea hintoja, tarjouksia ja myös varata mainostilat

Tarkemmat myyntiehdot ja  lehdet Suomen kartalla kohdassa "tuotteet".

 

Keskittäminen kannattaa

Valitessasi KaupunkiPlus-paketin lehtiä tarjoamme

  • ajansäästöä ilmoitustilavarausten hoidossa
  • keskittämisetua hinnoissa
  • helppoa ostamista

KaupunkiPlus auttaa mielellään kaikissa lehtiin ja ilmoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Saat meiltä tarkempaa tietoa lehtiemme  jakelumääristä sekä -alueista.

Kaupunkilehtien ainutlaatuinen sisältö: oman alueen uutiset

Kaupunkilaisia tarinoita. Juttuja läheltä. Uutisia omasta kaupungista, omaa arkea koskettavista asioista. Alueen hallinnollisia päätöksiä, yrityselämän käänteitä, paikallisia ilmiöitä, ihmisiä. On tuttuja kasvoja, paikkakunnan vaikuttajia tai vain tavallisia kaupunkilaisia. Kaupunkilehtien tehtävä on uutisoida mitä lähiympäristössä tapahtuu. Valtavasta uutisvirrasta poimitaan omaa elinpiiriä koskettavat asiat. Ne ovat läheltä, ne nostattavat tunteita ja puhuttavat! Tutkimustenkin mukaan lähialueen asiat ovat kolmen mielenkiintoisempien uutisten joukossa. Ne ovat uutisia, joita et muualta saa.

Kaupunkien viralliset ilmoituslehdet
KaupunkiPlus-lehdet ovat usealla paikkakunnalla valittu kaupungin viralliseksi tiedotusvälineeksi.

Lehtien ilmestyminen ja jakelu
KaupunkiPlus-pakettiin kuuluvat 41 kaupunkilehteä ilmestyvät joko kerran tai kaksi kertaa viikossa. Ne jaetaan osoitteettomana suorajakeluna kaupungin ja sen lähiympäristön kotitalouksiin. Sen lisäksi usealla paikkakunnalla lehtiä on jaossa myös telineissä vilkkaasti liikennöidyillä paikoilla mm. asemilla ja  kauppakeskuksissa.

Ruokaa laittamassa

KaupunkiPlus yhtiönä

KaupunkiPlus Oy on 15 sanomalehtikustantajan omistama, vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka myy alueellisia ja valtakunnallisia ilmoituspaketteja 41 kaupunkilehteen Suomessa.
Omistajia ovat mm. TS-Yhtymä Oy, Keskisuomalainen Oyj, Ilkka-Yhtymä Oyj, PunaMusta Media, Kaleva Oy ja Sanoma Media Kustannus Oy.

Yhtiölle on tärkeää tarjota asiakkailleen paitsi hyvää palvelua, tietoa ja informaatiota myös varteenotettava vaihtoehto tavoittaa suomalaiset kuluttajat!