Viikkosavon ilme uudistui ja piristyi

Kuopiolainen kaupunkilehti Viikkosavo on uudistanut ilmettään. Pitkät perinteet omaavaan lehteen ei haluttu tehdä radikaaleja muutoksia, joten lehtiuudistuksessa keskityttiin piristämään lehteä uudella värimaailmalla ja pienillä yleistä ilmettä kirkastavilla muutoksilla. Ennen uudistusta lehdessä käytettiin paljon harmaata muun muassa tietolaatikoissa, mutta nyt harmaasta on luovuttu lähes kokonaan.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Viikkosavo kokoaa kattavasti viikonlopun tärkeimmät tapahtumat ja menovinkit, jotka pääsevät nyt entistä paremmin esille lehden loppupään viihteellisemmässä osiossa. Myös viihdeosio sai uudistuksessa aivan uudenlaisen ja pirteän ilmeen. Lehtiuudistuksen jälkeen myös lehdessä ilmestyvät teemasivut ja isommat teemakokonaisuudet erottuvat entistä paremmin.