Viikkosavo - Kuopion luetuin kaupunkilehti!

Kuopiossa ja Siilinjärvellä keskiviikkoisin ilmestyvä Viikkosavo on Tietoykkösen 2012  tekemän tutkimuksen mukaan luetuin kaupunkilehti Kuopiossa. Se tavoittaa viikottain 79 % tutkimusalueen (Kuopio, Siilinjärvi) 15-79- vuotiaasta väestöstä eli noin 73 500 ja kuukausittain 88 % saman tutkimusalueen 15-79-vuotiaasta väestöstä eli noin  82 000.

Keskiviikkona ilmestymisien lisäksi Viikkosavo ilmestyy kuudesti vuodessa lauantaisin, jolloin Siilinjärven ja Kuopion lisäksi lehti jaetaan Varkaudessa, Leppävirralla, Suonenjoella, Nilsiässä ja Maaninkalla, yhteensä 72 000 kpl ( normaali keskiviikon jakelu 65 400 kpl). Suurjakelu 85 000 kpl toteutetaan 13 kertaa vuodessa. Silloin Viikkosavo lauantain laajemman jakelun lisäksi ilmestyy myös  Lapinlahdessa, Nilsiässa, Juankoskella, Kaavissa ja Tuusniemellä. Tarkemmat päivämäärät sekä lauantain numeroille että suurjakelulle löydät kohdasta tuotteet/Viikkosavo.

Viikkosavo on KaupunkiPlus-paketin vanhin lehti. Se on perustettu jo 1878!