Vielä ehdit mainostamaan kesälehdissämme!

Aamusetin Saaristo-lehti Turun talousalueella ja Oulun LomaForum ovat jo ilmestyneet, mutta suurin osa kesälehdistä on vielä ilmestymättä. Mainostamaan ehtii vielä! Tutustu muhkeisiin KaupunkiPlus- lehtien kesänumeroihin kunkin lehden omilla nettisivuilla. Pääset sivuille kohdasta tuotteet. Tai tilaa oma numerosi suoraan lehdiltä!

Forumin ja Aamusetin lisäksi kesälehdistämme on ilmestynyt Raahelaisen, Ankkurin ja Töllöttimen kesälehdet! Tutustu ja suunnittele vaikka kesälomamatkasi sinne, mikä paikkakunta viehättää eniten tai kohdista mainontasi jollekin vielä ilmestymässä oleviin kesälehtiimme. Esite ilmestymisalueineen ja aikatauluineen etusivulla ajankohtaista kohdassa " KaupunkiPlus-lehtien kesälehtien julkaisukalenteri on ilmestynyt!"