Vartti Itä-Uusimaasta Itäväylä 1.4. alkaen | KaupunkiPlus

Vartti Itä-Uusimaasta Itäväylä 1.4. alkaen

Itäisellä uudella maalla lmestyvä Vartti Itä-Uusimaan nimi vaihtuu Itäväyläksi 1.4.2013 lähtien sen siirtyessä liiketoimintakaupalla Sanoma News Oy:ltä lehden aiemmalle omistajalle Mika Laineelle.
Laine myi Itäväylän  liiketoiminnan ja julkaisuoikeudet Sanomille 2005 ja lehden nimi muuttui myöhemmin Vartti Itä-Uusimaaksi. Lehden ovat perustaneet Laineen vanhemmat Hjördis ja Olavi Laine ja porvoolainen Jukka Heino vuonna 1984.

Itäväylä jatkaa KaupunkiPlus-lehtenä.  Lehden ulkoasuun ja sisältöön tullaan tekemään uudistuksia kevään ja kesän aikana. Paikallisuus, paikalliset ihmiset ja paikalliset yritykset saavat aivan uuden merkityksen lehden sisällössä.
"Tavoitteemme on kunnianhimoinen - haluamme tehdä vanhaa, hyvää Itäväylää vieläkin paremmin!"