Tamperelainen nousi kakkoseksi Vuoden Kaupunkilehti -kilpailussa!

Tamperelainen on tullut Sanomalehtien liiton järjestämässä Vuoden Kaupunkilehti -kilpailussa kakkoseksi.
Kilpailun voitti Uusi Rovaniemi. Kolmas oli Seinäjoella ilmestyvä Epari.

Tamperelaisen päätoimittaja Karri Kannalan mukaan hieno sijoitus on osoitus siitä, että noin vuosi sitten tehdyt toiminnan ja lehden rakenteen uudistukset ovat kantaneet hedelmää

- Lukijamäärämme on kasvanut ja kasvaa tänä vuonna merkittävästi, samoin ilmoittaja-asiakkaidemme määrä. Paperilehdessä olemme julkaisseet tänä vuonna noin kolme kertaa enemmän paikallisia uutisia kuin viime vuonna. Verkossa paikallisen uutistuotannon määrä on nelinkertaistettu ja sosiaalisessa mediassa liki kymmenkertaistettu. Lukijalle tämä konkretisoituu myös paperilehden sivumäärän kautta, joka on noussut merkittävästi.

Kannala on iloinen, että maan vanhin ja printtilukijamäärältään suurin kaupunkilehti pääsee aloittamaan 60-vuotisjuhlavuotensa komealla sijoituksella arvostetussa lehtikilpailussa.

- Kaupunkilehden tekemiseen ja menestykseen eniten vaikuttava tekijä on henkilökunta ja sen osaaminen sekä sitoutuminen työhönsä. Meillä Tamperelaisessa se on huippuluokkaa, kommentoi myös lehtiryhmän johtajana työskentelevä Kannala.

Parhaat kaupunkilehdet valitsi tänä vuonna raati, jossa oli mukana Turun ammattikorkeakoulun journalismin ja mainonnan suunnittelun erikoistumisen opiskelijoita ohjaajinaan Tuomas Mustikainen ja Erkki Mikkola sekä päätoimittajat Petri Piipari ja Janne Rantanen

Päätoimittaja Karri Kannala pokkasi palkinnon Suurilla Lehtipäivillä Porvoossa.
Kuva: Antti Aalto