Parhaiksi palkitut kaupunkilehdet löytyvät KaupunkiPlus-paketista!

Sanomalehtien Liiton järjestämässä Kaupunkilehtikilpailussa on jälleen palkittu parhaat kaupunkilehdet. Vuoden 2014 parhaaksi kaupunkilehdeksi valittiin Lahdessa ilmestyvä Uusi Lahti. Tuomariston mukaan Uusi Lahti on mm. onnistunut luomaan elävän lukijasuhteen ja sen kaupunkiympäristön uutisointi on erittäin monipuolista.

Toiseksi kilpailussa sijoittui Kokkola-lehti ja kolmanneksi Suur-Jyväskylän Lehti. Seinäjoella ilmestyvä Epari sai kilpailussa kunniamaininnan.

Kymmenen parhaan kaupunkilehden joukossa olivat lisäksi Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, Itäväylä, Länsiväylä, Selänne, Vantaan Sanomat ja Vartti Etelä-Karjala. Kaikki kymmenen parasta kaupunkilehteä löytyvät KaupunkiPlus-paketista ja pääset tutustumaan niihin lisää välilehdeltä "Lehtihaku"!