Kaupunkilehtien parhaimmisto palkittiin Suurilla Lehtipäivillä

KaupunkiPlus-pakettiin kuuluvia kaupunkilehtiä on jälleen palkittu Sanomalehtien Liiton järjestämässä Kaupunkilehtikilpailussa. Rovaniemellä jaettava Uusi Rovaniemi sijoittui kilpailussa toiseksi. Lehti sai kehuja vahvasta, lukijoita osallistavasta otteestaan. Perusteluiden mukaan lehti on myös selkeästi toteutettu ja tarjoaa laajalla juttuvalikoimallaan lukemista jokaiselle.

Seinäjoella ja sen ympäristökunnissa ilmestyvä Epari sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Kilpailun raadin mukaan Eparin jutut ovat monipuolisia ja niitä tehdään paikallisuus edellä. Eparin taittoa kehuttiin kilpasarjan avarimmaksi ja pirteimmäksi.

Kymmenen parhaan joukkoon kilpailussa ylsivät Uusi Rovaniemen ja Eparin lisäksi KaupunkiPlus-paketin lehdistä Aamuset Kaupunkimedia, Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, Imatralainen, Karjalan Heili, Raumalainen sekä Viikkosavo.