Kaupunkilehdet myös Ei mainoksia -luukkuihin! | KaupunkiPlus

Kaupunkilehdet myös Ei mainoksia -luukkuihin!

Kaupunkilehden, mutta ei muuta mainospostia haluavat  voivat jatkossa saada vain  kaupunkilehden.

Tähän astihan mainospostista kieltäytyessään  ei ole myöskään saanut kaupunkilehteä, vaikka olisi halunnutkin. Kuluttajavirasto päätöksellään vuoden 2012 lopulla puolsi kuluttajan oikeutta saada vastaanottaa alueensa kaupunkilehti. Lehtien ilmestymisalueilla onkin alettu selvittämään kaupunkilehden haluavia.

KaupunkiPlus-paketin lehdistä Koti-Kajaania, Suur-Jyväskylän lehteä, Viikkosavoa, Viikkoset-lehteä ja Vartti Etelä-Karjalaa jaetaan jo nyt ei mainoksia-luukkuihin. Selvitystyö kaupunkilehtiä haluavista on vasta alkanut siten, jakelumäärät ei mainoksia, kyllä kaupunkilehti-luukuista varmasti kasvavat!

Tarkemmat jakelumäärät ei mainoksia-luukut eriteltynä lehtien kohdalla.