Karjalan Heili on Vuoden kaupunkilehti 2015

Sanomalehtien liiton järjestämän Kaupunkilehtikilpailun voittajat on palkittu Kouvolassa järjestetyillä Suurilla Lehtipäivillä 5.11.2015.
Joensuussa ilmestyvä Karjalan Heili palkittiin vuoden 2015 parhaana kaupunkilehtenä. Karjalan Heili on tuomariston perusteiden mukaan hyväntuulinen kaupunkilehti, jonka jutuissa on tunnetta: Se otsikoi rohkeasti ja uskaltaa käyttää huumoria. Vahvasti paikallisessa lehdessä kuuluu lukijan ääni.

Kilpailuun osallistui kaupunkilehtiä ympäri maan ja akanat jyvistä erotteli tiheällä kammalla Haaga-Helian mediaopiskelijoista koostunut raati. Espoossa ilmestyvä Länsiväylä sijoittui kilpailussa toiseksi ja Rovaniemellä ilmestyvä Uusi Rovaniemi kolmanneksi. Kunniamaininnan sai Selänne-lehti Haapajärveltä. Kaikki kymmenen parhaan kaupunkilehden joukkoon sijoittuneet lehdet kuuluvat KaupunkiPlus-pakettiin.

Kuva: Johannes Wiehn