Karjalan Heili palkittiin vuoden parhaasta jutusta ja verkkopalvelusta

Sanomalehtien Liiton vuoden 2016 kaupunkilehtijuttukilpailun voitti toimittaja Aimo Salosen Karjalan Heilissä julkaistu juttupaketti Ladasta en luovu enkä digikuvia ota sekä Melkein joka kerta se Lada tulee vastaan. ”Jutussa nuoruus ja vanhuus sekä menneisyys ja tulevaisuus kohtaavat suorastaan hellyttävällä tavalla. Teksti ei elämöi eikä huuda, vaan antaa äänen haastatelluille”, todetaan voittajajutun arviointiperusteluissa.

Joensuussa ilmestyvä Karjalan Heili palkittiin myös kaupunkilehtien parhaasta verkkopalvelusta. ”Karjalan Heilin nettisivut tukevat hyvin printtiversiota, ja someliitäntöjen runsaus lisää persoonallisten sivujen käyttäjämukavuutta”, luonnehtii arvosteluraati sivuja.

Viime vuoden parhaana kaupunkilehtenä palkittu Karjalan Heili ylsi kymmenen parhaan kaupunkilehden joukkoon myös tänä vuonna.