Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset KaupunkiPlussaan!

Hämeenlinnalaisten arkeen jo 38 vuoden ajan kuulunut Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset on liittynyt KaupunkiPlus-pakettiin. Kahdesti viikossa; keskiviikkoisin ja lauantaisin Hämeenlinnan ja sen lähikuntien kotitalouksiin jaettava lehti täydentää loistavasti meiltä niin pitkään kaivatun Hämeenlinnan markkina-alueen. Lehti seuraa tiiviisti alueen elämää ja ihmisiä. Se on luettu ja seurattu paikallisista asioista kartalla pitävä media.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisilla täydennettynä KaupunkiPlus sisältää nyt 25  kaupunkilehteä tavoittaen 55 kaupungin ja niiden lähiympäristöjen asukkaat. Kokonaispainosmäärä KaupunkiPlus-paketilla on  1 263 268 kpl.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset on tabloid-kokoinen.
ilmestymispäivät: keskiviikko ja lauantai
painosmäärä: keskiviikkoisin 38 470 kpl ja lauantaisin 44 010 kpl
jakelualueet: Hämeenlinna (sis. Hauho, Renko, Tuulos), Hattula, Turenki, Iittala,
Tervakoski (vain la), Lammi (vain la)