Ankkuri ja PK uudistuivat ultrapaikallisiksi

Kymenlaaksossa ilmestyvät kaupunkilehdet Ankkuri ja Pohjois-Kymenlaakso (PK) uudistivat ilmeensä kesällä. Lehtien uusi julkaisukonsepti on  ultrapaikallinen. Lisäksi lehdet tarjoavat rakennuspuita arjen varalle: autoilua, urheilua, ruokaa ja kotoilua.

Ilmoittajille lehdet tarjoavat uusia ja tutkitusti tehokkaita ilmoituspaikkoja räätälöidysti erilaisissa teemaympäristöissä.

Ankkuri ja PK panostavat kaupunkilehdiksi todella vahvasti paikalliseen uutisointiin. Kierrämme aktiivisesti seudun infoissa ja toimituksissamme työskentelee peräti 6 kokoaikaista journalistia.

Ankkuri ja Pohjois-Kymenlaakso jaetaan 95.200 talouteen Kymenlaaksossa ja osin myös itäisellä Uudellamaalla. Lehtien yhteinen ns. DuoKymi-lukijamäärä (netto) on 84.000 lukijaa. (KMT S2014/K2015)

Lisäksi lehtiä voi lukea päätelaiteriippumattomasti sähköisinä näköisversioina.