15.12.2017

Tampereella ja sen ympäristökunnissa ilmestyvä uusi kaupunkilehti Tampereen Viikko kuuluu nyt KaupunkiPlus-pakettiin.

Tampereen Viikko on Pirkanmaan kehittyvän ja kasvavan markkinan uusin ja värikkäin tulokas.
Lehti jaetaan suurimmalla säännöllisellä jakelumäärällä Pirkanmaalla joka keskiviikko 161 000 kotitalouteen! Lehden jakelualueet ovat Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Hämeenkyrö, Akaa ja Valkeakoski.
Tampereen Viikolla on oma paikallinen toimitus, joten lehti on tiiviisti mukana maakunnan sykkeessä.

Tampereen Viikolla täydennettynä KaupunkiPlus-paketissa on nyt 45 kaupunkilehteä.
Teemme mielellämme tarjouksia ja annamme lisätietoja. Tampereen Viikon etusivuja on myös vielä vapaana vuodelle 2018, kysy lisää!